Filip Van Walle Brandstraat 70 9100 Sint-niklaas Horario de apertura, críticas

> Suelos, pisos y pavimentos industriales Vlaams Gewest > Suelos, pisos y pavimentos industriales Provincie Oost-Vlaanderen > Suelos, pisos y pavimentos industriales Arrondissement Sint-Niklaas


Filip Van Walle


Señas: Brandstraat 70
9100 Sint-niklaas
Bélgica
Teléfono: 37779105
E-Mail: Enviar correo electrónico


La dirección de Filip Van Walle dirección es Brandstraat 70 9100 Sint-niklaas y la entrada de negocios es la sector Suelos, pisos y pavimentos industriales asignado.


_blank


Datos económicos


Algunos datos económicos Nace-BEL para esta entrada en la red Sint-niklaas con hechos importantes e interesantes.


Clasificación:Nace-BEL
Código:3885956890
Actividad:Aanleg van opritten and terreinen bij woningen, Gespecialiseerde residentiële bouw, Plaatsen van vloer- and muurbekleding


_blank


Criterio


Sé Filip Van Walle Comentario con su propia experiencia.


Valoración

Los comentarios, consejos y opiniones de los clientes Filip Van Walle se enumeran aquí. Las calificaciones que figuran sólo reflejan las opiniones y no reflejan la verdad.


Slechte ervaring met aannemer Filip Van Walle

1 / 5 Estrella

Wij willen iedereen waarschuwen voor aannemer Filip Van Walle. Vorig jaar lieten we door hem onze vloeren plaatsen. De uitvoering was spijtig genoeg zeer ondermaats. De vloer was niet proper afgewerkt, zelfs niet waterpas en de voegen waren ronduit slordig afgewerkt. De communicatie met hem was nog het ergste. Filip is zeer onbeleefd eens je akkoord bent gegaan om met hem te werken. Als er later problemen zijn, moet je hem niet bellen, hij zal niet ter plaatse komen, laat staan u helpen met uw probleem. Blijf dus weg van deze aannemer!

Zeer slechte ervaringen met vloerder Filip Van Walle

1 / 5 Estrella

Voor onze nieuwbouwwoning hebben we de vloeren en chape door Filip Van Walle laten plaatsen. De plaatsing liet echter zeer te wensen over. De vloer ligt niet mooi waterpas, de voegen zijn slecht opgevoegd, de uitzettingsvoegen zijn niet afgewerkt,... Bovendien is dhr. Van Walle helemaal niet vriendelijk en bijna aggressief als je hem hierop aanspreekt. Voor het tekenen van de overeenkomst was hij vriendelijk maar al voor de uitvoering begon, sloeg dat al snel om. Hij had zijn planning en daar ging hij niet van afwijken om het ons makkelijker te maken. Zelfs ernaar vragen was al te veel. We zouden iedereen dus ten stelligste afraden om met dhr. Van Walle te werken.

Slechte ervaring met Filip Van Walle

1 / 5 Estrella

Wij hebben slechte ervaringen gehad met deze aannemer . De vloer was niet afgewerkt, niet proper gelegd, niet waterpas zelfs. Ook de elastische voegen had hij niet voorzien, dat moesten we zelf maar weten dat we dat achteraf nog moesten bestellen.

Empresas Comparables cercanas


Comparables Suelos, pisos y pavimentos industriales entradas de todo Sint-niklaas se enumeran aquí.


Kerkstraat 40
9920 Lovendegem

 93727886

Peter Benoitstraat 25
8550 Zwevegem

 56758763

Stationsstraat 17
3910 Neerpelt

 11641288

Pieter Simonsstraat 10
8700 Tielt

 51408181


_blank


Acceso





_blank



_blank



_blank



_blank



Acceso malhecho

Búsqueda Similar




Etiquetas


Activiteiten: Tegelzetters., Constructies: Opritten, Terrassen., Constructies: Terrassen, Opritten., Producten & Diensten: Chapewerken.


Etiquetas malhecho