Filip Van Walle Brandstraat 70 9100 Sint-niklaas opening hours, reviews

> Floors, industrial Vlaams Gewest > Floors, industrial Provincie Oost-Vlaanderen > Floors, industrial Arrondissement Sint-Niklaas


Filip Van Walle


Address: Brandstraat 70
9100 Sint-niklaas
Belgium
Phone: 37779105
E-Mail: Send e-mail


The Filip Van Walle address is Brandstraat 70 9100 Sint-niklaas and the business entry is attached to the branche Floors, industrial.


_blank


Economic data


Some Nace-BEL economic data of this entry in Sint-niklaas with important and interesting facts.


Classification:Nace-BEL
Classification code:3885956890
Company activity:Aanleg van opritten and terreinen bij woningen, Gespecialiseerde residentiële bouw, Plaatsen van vloer- and muurbekleding


Opening hours



_blank


Reviews


Write a review of Filip Van Walle with your own made experience.


Rating

Experience reports, recension and ratings of Filip Van Walle are listed here. The listed reviews are reflecting only opinions and are not necessarily true.


Slechte ervaring met aannemer Filip Van Walle

1 / 5 Stars

Wij willen iedereen waarschuwen voor aannemer Filip Van Walle. Vorig jaar lieten we door hem onze vloeren plaatsen. De uitvoering was spijtig genoeg zeer ondermaats. De vloer was niet proper afgewerkt, zelfs niet waterpas en de voegen waren ronduit slordig afgewerkt. De communicatie met hem was nog het ergste. Filip is zeer onbeleefd eens je akkoord bent gegaan om met hem te werken. Als er later problemen zijn, moet je hem niet bellen, hij zal niet ter plaatse komen, laat staan u helpen met uw probleem. Blijf dus weg van deze aannemer!

Zeer slechte ervaringen met vloerder Filip Van Walle

1 / 5 Stars

Voor onze nieuwbouwwoning hebben we de vloeren en chape door Filip Van Walle laten plaatsen. De plaatsing liet echter zeer te wensen over. De vloer ligt niet mooi waterpas, de voegen zijn slecht opgevoegd, de uitzettingsvoegen zijn niet afgewerkt,... Bovendien is dhr. Van Walle helemaal niet vriendelijk en bijna aggressief als je hem hierop aanspreekt. Voor het tekenen van de overeenkomst was hij vriendelijk maar al voor de uitvoering begon, sloeg dat al snel om. Hij had zijn planning en daar ging hij niet van afwijken om het ons makkelijker te maken. Zelfs ernaar vragen was al te veel. We zouden iedereen dus ten stelligste afraden om met dhr. Van Walle te werken.

Slechte ervaring met Filip Van Walle

1 / 5 Stars

Wij hebben slechte ervaringen gehad met deze aannemer . De vloer was niet afgewerkt, niet proper gelegd, niet waterpas zelfs. Ook de elastische voegen had hij niet voorzien, dat moesten we zelf maar weten dat we dat achteraf nog moesten bestellen.

Nearby similar companies


Similar Floors, industrial entries from the surroundings of Sint-niklaas are listed here.


Kerkstraat 40
9920 Lovendegem

 93727886

Peter Benoitstraat 25
8550 Zwevegem

 56758763

Stationsstraat 17
3910 Neerpelt

 11641288

Pieter Simonsstraat 10
8700 Tielt

 51408181


_blank


Driving directions





_blank



_blank



_blank



_blank



Driving directions incorrect

Related searches




Keywords


Activiteiten: Tegelzetters., Constructies: Opritten, Terrassen., Constructies: Terrassen, Opritten., Producten & Diensten: Chapewerken.


Keywords incorrect