Filip Van Walle Brandstraat 70 9100 Sint-niklaas Openingstijden, reviews

> Vloeren en plankieren - industrieel Vlaams Gewest > Vloeren en plankieren - industrieel Provincie Oost-Vlaanderen > Vloeren en plankieren - industrieel Arrondissement Sint-Niklaas


Filip Van Walle


Adres: Brandstraat 70
9100 Sint-niklaas
Koninkrijk België
Telefoon: 37779105
E-Mail: Stuur een E-Mail


Het adres van Filip Van Walle is Brandstraat 70 9100 Sint-niklaas en het bedrijf-entry wordt toegewezen aan de categorie Vloeren en plankieren - industrieel.Economische data


Sommige Nace-BEL economische gegevens voor deze vermelding in de Sint-niklaas met belangrijke en interessante feiten.


Classificatie:Nace-BEL
Classification Code:3885956890
Activiteit:Aanleg van opritten and terreinen bij woningen, Gespecialiseerde residentiële bouw, Plaatsen van vloer- and muurbekleding


Openingstijden
Beoordelingen


Je kunt een overzicht van Filip Van Walle recensie en deel je gedachten en ervaringen.


Kritiek beoordeling

Recensies, beoordelingen en meningen klant Filip Van Walle worden hier vermeld. De vermelde ratings zijn slechts meningen van gebruikers en niet altijd overeen met de waarheid.


Slechte ervaring met aannemer Filip Van Walle

1 / 5 Ster

Wij willen iedereen waarschuwen voor aannemer Filip Van Walle. Vorig jaar lieten we door hem onze vloeren plaatsen. De uitvoering was spijtig genoeg zeer ondermaats. De vloer was niet proper afgewerkt, zelfs niet waterpas en de voegen waren ronduit slordig afgewerkt. De communicatie met hem was nog het ergste. Filip is zeer onbeleefd eens je akkoord bent gegaan om met hem te werken. Als er later problemen zijn, moet je hem niet bellen, hij zal niet ter plaatse komen, laat staan u helpen met uw probleem. Blijf dus weg van deze aannemer!

Zeer slechte ervaringen met vloerder Filip Van Walle

1 / 5 Ster

Voor onze nieuwbouwwoning hebben we de vloeren en chape door Filip Van Walle laten plaatsen. De plaatsing liet echter zeer te wensen over. De vloer ligt niet mooi waterpas, de voegen zijn slecht opgevoegd, de uitzettingsvoegen zijn niet afgewerkt,... Bovendien is dhr. Van Walle helemaal niet vriendelijk en bijna aggressief als je hem hierop aanspreekt. Voor het tekenen van de overeenkomst was hij vriendelijk maar al voor de uitvoering begon, sloeg dat al snel om. Hij had zijn planning en daar ging hij niet van afwijken om het ons makkelijker te maken. Zelfs ernaar vragen was al te veel. We zouden iedereen dus ten stelligste afraden om met dhr. Van Walle te werken.

Slechte ervaring met Filip Van Walle

1 / 5 Ster

Wij hebben slechte ervaringen gehad met deze aannemer . De vloer was niet afgewerkt, niet proper gelegd, niet waterpas zelfs. Ook de elastische voegen had hij niet voorzien, dat moesten we zelf maar weten dat we dat achteraf nog moesten bestellen.

Vergelijkbare bedrijven in de omgeving


Hier vergelijkbare Vloeren en plankieren - industrieel inzendingen uit de hele Sint-niklaas zijn opgenomen.


Kerkstraat 40
9920 Lovendegem

 93727886

Peter Benoitstraat 25
8550 Zwevegem

 56758763

Stationsstraat 17
3910 Neerpelt

 11641288

Pieter Simonsstraat 10
8700 Tielt

 51408181Routebeschrijving

_blank_blank

Routebeschrijving onjuist

Vergelijkbare Zoeken
Trefwoorden


Activiteiten: Tegelzetters., Constructies: Opritten, Terrassen., Constructies: Terrassen, Opritten., Producten & Diensten: Chapewerken.


Trefwoorden onjuist