Filip Van Walle Brandstraat 70 9100 Sint-niklaas Horaires d'ouverture, des critiques

> Sols et planchers industriels Vlaams Gewest > Sols et planchers industriels Provincie Oost-Vlaanderen > Sols et planchers industriels Arrondissement Sint-Niklaas


Filip Van Walle


Adresse: Brandstraat 70
9100 Sint-niklaas
Royaume de Belgique
Téléphone: 37779105
E-Mail: Envoyer un E-Mail


L'adresse de la Filip Van Walle est Brandstraat 70 9100 Sint-niklaas et la société-entrée est affecté à la catégorie Sols et planchers industriels.


_blank


Données économiques


Certains Nace-BEL Données économiques pour cette entrée dans le Sint-niklaas avec des faits importants et intéressants.


Classification:Nace-BEL
Code de classification:3885956890
Activité:Aanleg van opritten and terreinen bij woningen, Gespecialiseerde residentiële bouw, Plaatsen van vloer- and muurbekleding


_blank


Évaluation


Vous pouvez un examen de Filip Van Walle examen et partager vos réflexions et expériences.


Évaluation

Critiques, avis et opinions de clients Filip Van Walle sont listés ici. Les évaluations sont énumérées seulement des avis d'utilisateurs et ne correspondent pas toujours à la vérité.


Slechte ervaring met aannemer Filip Van Walle

1 / 5 Étoile

Wij willen iedereen waarschuwen voor aannemer Filip Van Walle. Vorig jaar lieten we door hem onze vloeren plaatsen. De uitvoering was spijtig genoeg zeer ondermaats. De vloer was niet proper afgewerkt, zelfs niet waterpas en de voegen waren ronduit slordig afgewerkt. De communicatie met hem was nog het ergste. Filip is zeer onbeleefd eens je akkoord bent gegaan om met hem te werken. Als er later problemen zijn, moet je hem niet bellen, hij zal niet ter plaatse komen, laat staan u helpen met uw probleem. Blijf dus weg van deze aannemer!

Zeer slechte ervaringen met vloerder Filip Van Walle

1 / 5 Étoile

Voor onze nieuwbouwwoning hebben we de vloeren en chape door Filip Van Walle laten plaatsen. De plaatsing liet echter zeer te wensen over. De vloer ligt niet mooi waterpas, de voegen zijn slecht opgevoegd, de uitzettingsvoegen zijn niet afgewerkt,... Bovendien is dhr. Van Walle helemaal niet vriendelijk en bijna aggressief als je hem hierop aanspreekt. Voor het tekenen van de overeenkomst was hij vriendelijk maar al voor de uitvoering begon, sloeg dat al snel om. Hij had zijn planning en daar ging hij niet van afwijken om het ons makkelijker te maken. Zelfs ernaar vragen was al te veel. We zouden iedereen dus ten stelligste afraden om met dhr. Van Walle te werken.

Slechte ervaring met Filip Van Walle

1 / 5 Étoile

Wij hebben slechte ervaringen gehad met deze aannemer . De vloer was niet afgewerkt, niet proper gelegd, niet waterpas zelfs. Ook de elastische voegen had hij niet voorzien, dat moesten we zelf maar weten dat we dat achteraf nog moesten bestellen.

Sociétés comparables proximité


Voici comparables Sols et planchers industriels entrées du monde Sint-niklaas sont répertoriés.


Kerkstraat 40
9920 Lovendegem

 93727886

Peter Benoitstraat 25
8550 Zwevegem

 56758763

Stationsstraat 17
3910 Neerpelt

 11641288

Pieter Simonsstraat 10
8700 Tielt

 51408181


_blank


Fanfare





_blank



_blank



_blank



_blank



Fanfare incorrect

Recherche similaires




Mots clés


Activiteiten: Tegelzetters., Constructies: Opritten, Terrassen., Constructies: Terrassen, Opritten., Producten & Diensten: Chapewerken.


Mots clés incorrect